Beautysalon Claudia

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Claudia in Dinteloord? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Claudia? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Claudia uit Dinteloord.

Adresgegevens:
Beautysalon Claudia
Omloop 71
4671HW Dinteloord

Eenmanszaak Beautysalon Claudia is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente STEENBERGEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Beautysalon Claudia is opgericht in 20080407 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Claudia bereiken op: 0167-523532. Beautysalon Claudia in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20139729. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Claudia in Dinteloord.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image