Beautysalon Corina

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Corina in Nieuwegein? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Corina? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Corina uit Nieuwegein.

Adresgegevens:
Beautysalon Corina
Poortenaarlaan 72
3431RJ Nieuwegein

Eenmanszaak Beautysalon Corina is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NIEUWEGEIN of elders in de provincie Utrecht? Beautysalon Corina is opgericht in 20050101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Corina bereiken op: 06-23464533. Beautysalon Corina in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30200849. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Corina in Nieuwegein.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image