Beautysalon Daphne

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Daphne in Oldenzaal? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Daphne? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Daphne uit Oldenzaal.

Adresgegevens:
Beautysalon Daphne
Juralaan 2
7577MT Oldenzaal

Eenmanszaak Beautysalon Daphne is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OLDENZAAL of elders in de provincie Overijssel? Beautysalon Daphne is opgericht in 20050207 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Daphne bereiken op: 06-43497216. Beautysalon Daphne in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08132377. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Daphne in Oldenzaal.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image