Beautysalon De Orchidee

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon De Orchidee in Utrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon De Orchidee? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon De Orchidee uit Utrecht.

Adresgegevens:
Beautysalon De Orchidee
Jo Wuthrichlaan 1
3526XX Utrecht

Eenmanszaak Beautysalon De Orchidee is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente UTRECHT of elders in de provincie Utrecht? Beautysalon De Orchidee is opgericht in 20080910 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon De Orchidee bereiken op: 030-8891119. Beautysalon De Orchidee in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30245875. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon De Orchidee in Utrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image