Beautysalon De Parel

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon De Parel in Maassluis? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon De Parel? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon De Parel uit Maassluis.

Adresgegevens:
Beautysalon De Parel
Vondellaan 13A
3141TN Maassluis

Eenmanszaak Beautysalon De Parel is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MAASSLUIS of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautysalon De Parel is opgericht in 20010119 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon De Parel bereiken op: 06-12076150. Beautysalon De Parel in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24315910. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon De Parel in Maassluis.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image