Beautysalon Delejo

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Delejo in Lunteren? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Delejo? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Delejo uit Lunteren.

Adresgegevens:
Beautysalon Delejo
Bisschopweg 56
6741XB Lunteren

Eenmanszaak Beautysalon Delejo is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EDE of elders in de provincie Gelderland? Beautysalon Delejo is opgericht in 20050314 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Delejo bereiken op: 06-20071753. Beautysalon Delejo in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09149758. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Delejo in Lunteren.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image