Beautysalon Denise

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Denise in Landsmeer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Denise? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Denise uit Landsmeer.

Adresgegevens:
Beautysalon Denise
Houtsniplaan 4
1121VT Landsmeer

Eenmanszaak Beautysalon Denise is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LANDSMEER of elders in de provincie Noord-Holland? Beautysalon Denise is opgericht in 20050906 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Denise bereiken op: 06-13608765. Beautysalon Denise in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34232654. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Denise in Landsmeer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image