Beautysalon Dix-Neuf

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Dix-Neuf in Nieuw-Vennep? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Dix-Neuf? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Dix-Neuf uit Nieuw-Vennep.

Adresgegevens:
Beautysalon Dix-Neuf
Athenelaan 167M
2152KL Nieuw-Vennep

Eenmanszaak Beautysalon Dix-Neuf is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEMMERMEER of elders in de provincie Noord-Holland? Beautysalon Dix-Neuf is opgericht in 20060602 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Dix-Neuf bereiken op: 06-49606241. Beautysalon Dix-Neuf in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34249472. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Dix-Neuf in Nieuw-Vennep.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image