Beautysalon Elaine

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Elaine in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Elaine? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Elaine uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Beautysalon Elaine
Bilderdijkkade 28A H
1053VC Amsterdam

Vennootschap onder firma (Vof.) Beautysalon Elaine is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Beautysalon Elaine is opgericht in 19911228 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Beautysalon Elaine bereiken op: 020-6893640. Beautysalon Elaine in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 33236666. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Elaine in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image