Beautysalon Elegance

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Elegance in Klazienaveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Elegance? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Elegance uit Klazienaveen.

Adresgegevens:
Beautysalon Elegance
Boeg 6
7891MR Klazienaveen

Eenmanszaak Beautysalon Elegance is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EMMEN of elders in de provincie Drenthe? Beautysalon Elegance is opgericht in 20070709 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Elegance bereiken op: 0591-318894. Beautysalon Elegance in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04087241. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Elegance in Klazienaveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image