Beautysalon Elena

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Elena in Zwolle? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Elena? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Elena uit Zwolle.

Adresgegevens:
Beautysalon Elena
Sint Josephstraat 4
8021VR Zwolle

Eenmanszaak Beautysalon Elena is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZWOLLE of elders in de provincie Overijssel? Beautysalon Elena is opgericht in 20060215 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Elena bereiken op: 038-4216200. Beautysalon Elena in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 05080734. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Elena in Zwolle.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image