Beautysalon Evelien Noorduin

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Evelien Noorduin in Alphen aan den Rijn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Evelien Noorduin? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Evelien Noorduin uit Alphen aan den Rijn.

Adresgegevens:
Beautysalon Evelien Noorduin
Paltrokmolen 118
2406JP Alphen aan den Rijn

Eenmanszaak Beautysalon Evelien Noorduin is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ALPHEN AAN DEN RIJN of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautysalon Evelien Noorduin is opgericht in 19950113 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Evelien Noorduin bereiken op: 0172-477234. Beautysalon Evelien Noorduin in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28064406. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Evelien Noorduin in Alphen aan den Rijn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image