Beautysalon Face & Body

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Face & Body in Zaandam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Face & Body? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Face & Body uit Zaandam.

Adresgegevens:
Beautysalon Face & Body
J.A. Zandlevenstraat 38
1507XB Zaandam

Eenmanszaak Beautysalon Face & Body is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZAANSTAD of elders in de provincie Noord-Holland? Beautysalon Face & Body is opgericht in 20061010 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Face & Body bereiken op: 075-6702310. Beautysalon Face & Body in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34257657. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Face & Body in Zaandam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image