Beautysalon Farah

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Farah in Dordrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Farah? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Farah uit Dordrecht.

Adresgegevens:
Beautysalon Farah
Callistolaan 23
3318JA Dordrecht

Eenmanszaak Beautysalon Farah is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DORDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautysalon Farah is opgericht in 19950424 (jaar/maand/dag). Er werken 0 werknemers en je kan Beautysalon Farah bereiken op: 078-6180998. Beautysalon Farah in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 23078847. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Farah in Dordrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image