Beautysalon Fennie Koops

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Fennie Koops in Roden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Fennie Koops? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Fennie Koops uit Roden.

Adresgegevens:
Beautysalon Fennie Koops
Stobbenven 29
9302EN Roden

Eenmanszaak Beautysalon Fennie Koops is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NOORDENVELD of elders in de provincie Drenthe? Beautysalon Fennie Koops is opgericht in 19901107 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Fennie Koops bereiken op: 050-5010406. Beautysalon Fennie Koops in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04039530. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Fennie Koops in Roden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image