Beautysalon Fränds

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Fränds in Voorschoten? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Fränds? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Fränds uit Voorschoten.

Adresgegevens:
Beautysalon Fränds
Christiaan Huygensstraat 12
2251CH Voorschoten

Eenmanszaak Beautysalon Fränds is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VOORSCHOTEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautysalon Fränds is opgericht in 20041018 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Fränds bereiken op: 071-5417730. Beautysalon Fränds in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28102881. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Fränds in Voorschoten.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image