Beautysalon Fresh and Elegant

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Fresh and Elegant in Sittard? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Fresh and Elegant? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Fresh and Elegant uit Sittard.

Adresgegevens:
Beautysalon Fresh and Elegant
Biddlestraat 6
6135JG Sittard

Eenmanszaak Beautysalon Fresh and Elegant is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SITTARD-GELEEN of elders in de provincie Limburg? Beautysalon Fresh and Elegant is opgericht in 20051028 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Fresh and Elegant bereiken op: 046-4758760. Beautysalon Fresh and Elegant in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14086867. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Fresh and Elegant in Sittard.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image