Beautysalon Freshique

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Freshique in Vlaardingen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Freshique? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Freshique uit Vlaardingen.

Adresgegevens:
Beautysalon Freshique
Willem Lodewijklaan 43
3136BT Vlaardingen

Eenmanszaak Beautysalon Freshique is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VLAARDINGEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautysalon Freshique is opgericht in 20060828 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Freshique bereiken op: 06-20620085. Beautysalon Freshique in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24400246. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Freshique in Vlaardingen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image