Beautysalon Hem en Haar

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Hem en Haar in Haren? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Hem en Haar? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Hem en Haar uit Haren.

Adresgegevens:
Beautysalon Hem en Haar
Molenweg 2
9751AH Haren

Eenmanszaak Beautysalon Hem en Haar is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente GRONINGEN of elders in de provincie Groningen? Beautysalon Hem en Haar is opgericht in 20061010 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Hem en Haar bereiken op: 050-5351028. Beautysalon Hem en Haar in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02095494. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Hem en Haar in Haren.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image