Beautysalon Iryna

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Iryna in Nijmegen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Iryna? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Iryna uit Nijmegen.

Adresgegevens:
Beautysalon Iryna
Csardasstraat 11
6544RV Nijmegen

Eenmanszaak Beautysalon Iryna is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NIJMEGEN of elders in de provincie Gelderland? Beautysalon Iryna is opgericht in 20080429 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Iryna bereiken op: 024-8445267. Beautysalon Iryna in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09182206. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Iryna in Nijmegen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image