Beautysalon Jannie

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Jannie in Wildervank? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Jannie? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Jannie uit Wildervank.

Adresgegevens:
Beautysalon Jannie
Salomon Weststraat 35
9648AW Wildervank

Eenmanszaak Beautysalon Jannie is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VEENDAM of elders in de provincie Groningen? Beautysalon Jannie is opgericht in 20070104 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Jannie bereiken op: 06-12446707. Beautysalon Jannie in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02096726. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Jannie in Wildervank.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image