Beautysalon Jolanda Luierweert

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Jolanda Luierweert in Hengelo? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Jolanda Luierweert? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Jolanda Luierweert uit Hengelo.

Adresgegevens:
Beautysalon Jolanda Luierweert
Johan Buziaustraat 100
7558LC Hengelo

Eenmanszaak Beautysalon Jolanda Luierweert is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HENGELO of elders in de provincie Overijssel? Beautysalon Jolanda Luierweert is opgericht in 20010129 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Jolanda Luierweert bereiken op: 074-2777453. Beautysalon Jolanda Luierweert in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08095471. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Jolanda Luierweert in Hengelo.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image