Beautysalon Kim Dahler

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Kim Dahler in Rosmalen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Kim Dahler? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Kim Dahler uit Rosmalen.

Adresgegevens:
Beautysalon Kim Dahler
Preludehof 35
5245AR Rosmalen

Eenmanszaak Beautysalon Kim Dahler is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-HERTOGENBOSCH of elders in de provincie Noord-Brabant? Beautysalon Kim Dahler is opgericht in 20050310 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Kim Dahler bereiken op: 06-23982586. Beautysalon Kim Dahler in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17175390. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Kim Dahler in Rosmalen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image