Beautysalon La Vita Sana

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon La Vita Sana in Venlo? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon La Vita Sana? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon La Vita Sana uit Venlo.

Adresgegevens:
Beautysalon La Vita Sana
Drie Decembersingel 44B
5921AC Venlo

Eenmanszaak Beautysalon La Vita Sana is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VENLO of elders in de provincie Limburg? Beautysalon La Vita Sana is opgericht in 20000103 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon La Vita Sana bereiken op: 077-3825264. Beautysalon La Vita Sana in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 12040441. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon La Vita Sana in Venlo.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image