Beautysalon Laura

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Laura in Dordrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Laura? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Laura uit Dordrecht.

Adresgegevens:
Beautysalon Laura
Provincialeweg 8A
3329KP Dordrecht

Eenmanszaak Beautysalon Laura is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DORDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautysalon Laura is opgericht in 20080506 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Laura bereiken op: 06-12557007. Beautysalon Laura in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24435379. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Laura in Dordrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image