Beautysalon Maartje

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Maartje in Wervershoof? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Maartje? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Maartje uit Wervershoof.

Adresgegevens:
Beautysalon Maartje
Nes 88
1693CK Wervershoof

Eenmanszaak Beautysalon Maartje is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MEDEMBLIK of elders in de provincie Noord-Holland? Beautysalon Maartje is opgericht in 20060803 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Maartje bereiken op: 0228-583409. Beautysalon Maartje in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37126893. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Maartje in Wervershoof.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image