Beautysalon Marga

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Marga in Holwierde? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Marga? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Marga uit Holwierde.

Adresgegevens:
Beautysalon Marga
Juffertoren 32
9905RK Holwierde

Eenmanszaak Beautysalon Marga is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EEMSDELTA of elders in de provincie Groningen? Beautysalon Marga is opgericht in 20050103 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Marga bereiken op: 0596-629084. Beautysalon Marga in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02086803. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Marga in Holwierde.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image