Beautysalon ‘Maris’

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon ‘Maris’ in Ambt Delden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon ‘Maris’? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon ‘Maris’ uit Ambt Delden.

Adresgegevens:
Beautysalon ‘Maris’
Spenkelinksweg 4
7495SJ Ambt Delden

Eenmanszaak Beautysalon ‘Maris’ is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HOF VAN TWENTE of elders in de provincie Overijssel? Beautysalon ‘Maris’ is opgericht in 20020625 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon ‘Maris’ bereiken op: 0547-260326. Beautysalon ‘Maris’ in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08107903. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon ‘Maris’ in Ambt Delden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image