Beautysalon Marit

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Marit in Oosterblokker? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Marit? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Marit uit Oosterblokker.

Adresgegevens:
Beautysalon Marit
Noorderdracht 50
1696AE Oosterblokker

Eenmanszaak Beautysalon Marit is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DRECHTERLAND of elders in de provincie Noord-Holland? Beautysalon Marit is opgericht in 20060101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Marit bereiken op: 06-38233995. Beautysalon Marit in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37128033. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Marit in Oosterblokker.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image