Beautysalon Marlies

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Marlies in Gendt? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Marlies? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Marlies uit Gendt.

Adresgegevens:
Beautysalon Marlies
Flierensestraat 30
6691GB Gendt

Eenmanszaak Beautysalon Marlies is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LINGEWAARD of elders in de provincie Gelderland? Beautysalon Marlies is opgericht in 20080729 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Marlies bereiken op: 0481-425605. Beautysalon Marlies in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09185191. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Marlies in Gendt.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image