Beautysalon Melina

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Melina in Losser? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Melina? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Melina uit Losser.

Adresgegevens:
Beautysalon Melina
Oosterhof 3
7581WN Losser

Eenmanszaak Beautysalon Melina is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LOSSER of elders in de provincie Overijssel? Beautysalon Melina is opgericht in 20080418 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Melina bereiken op: 06-30608917. Beautysalon Melina in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08174332. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Melina in Losser.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image