Beautysalon Melissa

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Melissa in Nieuwkoop? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Melissa? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Melissa uit Nieuwkoop.

Adresgegevens:
Beautysalon Melissa
Reigerstraat 13
2421XG Nieuwkoop

Eenmanszaak Beautysalon Melissa is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NIEUWKOOP of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautysalon Melissa is opgericht in 20010531 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Melissa bereiken op: 06-10600651. Beautysalon Melissa in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28090698. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Melissa in Nieuwkoop.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image