Beautysalon Miranda

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Miranda in Coevorden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Miranda? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Miranda uit Coevorden.

Adresgegevens:
Beautysalon Miranda
G J Soppestraat 19
7741PX Coevorden

Eenmanszaak Beautysalon Miranda is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente COEVORDEN of elders in de provincie Drenthe? Beautysalon Miranda is opgericht in 20050201 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Miranda bereiken op: 0524-518384. Beautysalon Miranda in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04076335. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Miranda in Coevorden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image