Beautysalon Mong Hoang

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Mong Hoang in Lelystad? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Mong Hoang? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Mong Hoang uit Lelystad.

Adresgegevens:
Beautysalon Mong Hoang
Hollands Diepstraat 84
8226EJ Lelystad

Eenmanszaak Beautysalon Mong Hoang is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LELYSTAD of elders in de provincie Flevoland? Beautysalon Mong Hoang is opgericht in 20020322 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Mong Hoang bereiken op: 0320-216783. Beautysalon Mong Hoang in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 39079088. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Mong Hoang in Lelystad.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image