Beautysalon Pearl

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Pearl in ‘s-Hertogenbosch? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Pearl? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Pearl uit ‘s-Hertogenbosch.

Adresgegevens:
Beautysalon Pearl
Leystraat 24
5215CB ‘s-Hertogenbosch

Eenmanszaak Beautysalon Pearl is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-HERTOGENBOSCH of elders in de provincie Noord-Brabant? Beautysalon Pearl is opgericht in 20080811 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Pearl bereiken op: 06-43829131. Beautysalon Pearl in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17230877. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Pearl in ‘s-Hertogenbosch.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image