Beautysalon Petra

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Petra in Linne? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Petra? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Petra uit Linne.

Adresgegevens:
Beautysalon Petra
Grotestraat 3
6067BP Linne

Eenmanszaak Beautysalon Petra is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MAASGOUW of elders in de provincie Limburg? Beautysalon Petra is opgericht in 20080530 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Petra bereiken op: 06-57102815. Beautysalon Petra in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14102701. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Petra in Linne.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image