Beautysalon Pure Cosmetics Vof.

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Pure Cosmetics Vof. in Haarlem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Pure Cosmetics Vof.? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Pure Cosmetics Vof. uit Haarlem.

Adresgegevens:
Beautysalon Pure Cosmetics Vof.
Raaks 26
2011VA Haarlem

Vennootschap onder firma (Vof.) Beautysalon Pure Cosmetics Vof. is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEM of elders in de provincie Noord-Holland? Beautysalon Pure Cosmetics Vof. is opgericht in 20040823 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Beautysalon Pure Cosmetics Vof. bereiken op: 023-5317571. Beautysalon Pure Cosmetics Vof. in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34211724. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Pure Cosmetics Vof. in Haarlem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image