Beautysalon Reshma

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

5.0/51 Reviews

Beautysalon Reshma in Waddinxveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Reshma? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Reshma uit Waddinxveen.

Adresgegevens:
Beautysalon Reshma
Lindengaarde 40
2742TK Waddinxveen

Eenmanszaak Beautysalon Reshma is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WADDINXVEEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautysalon Reshma is opgericht in 20050728 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Reshma bereiken op: 0182-615437. Beautysalon Reshma in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24381094. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Reshma in Waddinxveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

1 review: Beautysalon Reshma

s.van.hattum6 1 Reviews
Prettige persoonlijke behandelingen bij Beautysalon Reshma
5.0.0

Ik kom al jaren bij Reshma voor mijn behandelingen, zowel voor mijn gezicht, rug massages en voetverzorging. De sfeer is altijd prettig en rustig. Reshma voelt goed aan wanneer er behoefte is aan een gesprek of wanneer stilte fijn is. Ze denkt goed met je mee wat werkt voor jouw huid en eventuele klachten. Reshma is een echte professional. Ze gebruikt fijne producten en geeft goede persoonlijke verzorging. Ik raad haar salon zeker aan anderen aan!

Is deze review waardevol? Like 0 LOL 0 Love 0
image