Beautysalon Soenda

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Soenda in Vlaardingen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Soenda? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Soenda uit Vlaardingen.

Adresgegevens:
Beautysalon Soenda
Claudius Civilislaan 29
3132JA Vlaardingen

Eenmanszaak Beautysalon Soenda is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VLAARDINGEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautysalon Soenda is opgericht in 20070508 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Soenda bereiken op: 06-43043334. Beautysalon Soenda in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24414542. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Soenda in Vlaardingen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image