Beautysalon The Little Rose

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon The Little Rose in Wieringerwaard? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon The Little Rose? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon The Little Rose uit Wieringerwaard.

Adresgegevens:
Beautysalon The Little Rose
Molensingel 33
1766KP Wieringerwaard

Eenmanszaak Beautysalon The Little Rose is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HOLLANDS KROON of elders in de provincie Noord-Holland? Beautysalon The Little Rose is opgericht in 19931101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon The Little Rose bereiken op: 0224-720405. Beautysalon The Little Rose in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37070064. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon The Little Rose in Wieringerwaard.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image