Beautysalon Van Dam

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Van Dam in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Van Dam? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Van Dam uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Beautysalon Van Dam
Beukelsdijk 36B
3021AH Rotterdam

Eenmanszaak Beautysalon Van Dam is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautysalon Van Dam is opgericht in 19980325 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Van Dam bereiken op: 010-4775511. Beautysalon Van Dam in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24283400. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Van Dam in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image