Beautysalon Veur Häör & Häöm

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautysalon Veur Häör & Häöm in Hulsberg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautysalon Veur Häör & Häöm? Op Salons.nl lees je alles over Beautysalon Veur Häör & Häöm uit Hulsberg.

Adresgegevens:
Beautysalon Veur Häör & Häöm
Dr. Poelsstraat 47
6336TR Hulsberg

Eenmanszaak Beautysalon Veur Häör & Häöm is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BEEKDAELEN of elders in de provincie Limburg? Beautysalon Veur Häör & Häöm is opgericht in 20050824 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautysalon Veur Häör & Häöm bereiken op: 06-29011709. Beautysalon Veur Häör & Häöm in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14086126. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautysalon Veur Häör & Häöm in Hulsberg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image