Beautystudio Bo Ya

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautystudio Bo Ya in Nieuwkoop? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautystudio Bo Ya? Op Salons.nl lees je alles over Beautystudio Bo Ya uit Nieuwkoop.

Adresgegevens:
Beautystudio Bo Ya
Bachstraat 10
2421TS Nieuwkoop

Eenmanszaak Beautystudio Bo Ya is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NIEUWKOOP of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautystudio Bo Ya is opgericht in 20010129 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautystudio Bo Ya bereiken op: 0172-579076. Beautystudio Bo Ya in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28089220. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautystudio Bo Ya in Nieuwkoop.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image