Beautystudio Sonja

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautystudio Sonja in Veldhoven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautystudio Sonja? Op Salons.nl lees je alles over Beautystudio Sonja uit Veldhoven.

Adresgegevens:
Beautystudio Sonja
De Sitterlaan 6
5505AC Veldhoven

Eenmanszaak Beautystudio Sonja is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VELDHOVEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Beautystudio Sonja is opgericht in 20021018 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautystudio Sonja bereiken op: 040-2534043. Beautystudio Sonja in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17149344. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautystudio Sonja in Veldhoven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image