Beautyworld B+H

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautyworld B+H in Kerkrade? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautyworld B+H? Op Salons.nl lees je alles over Beautyworld B+H uit Kerkrade.

Adresgegevens:
Beautyworld B+H
Van Dietrichsteinstraat 1
6467BL Kerkrade

Eenmanszaak Beautyworld B+H is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente KERKRADE of elders in de provincie Limburg? Beautyworld B+H is opgericht in 19880527 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautyworld B+H bereiken op: 045-5325838. Beautyworld B+H in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14040930. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautyworld B+H in Kerkrade.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image