‘Beer’s’ Hair Fashion

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

‘Beer’s’ Hair Fashion in Hellevoetsluis? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over ‘Beer’s’ Hair Fashion? Op Salons.nl lees je alles over ‘Beer’s’ Hair Fashion uit Hellevoetsluis.

Adresgegevens:
‘Beer’s’ Hair Fashion
Korenaar 96
3224XG Hellevoetsluis

Eenmanszaak ‘Beer’s’ Hair Fashion is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente HELLEVOETSLUIS of elders in de provincie Zuid-Holland? ‘Beer’s’ Hair Fashion is opgericht in 19961104 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan ‘Beer’s’ Hair Fashion bereiken op: 06-20534046. ‘Beer’s’ Hair Fashion in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24269782. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met ‘Beer’s’ Hair Fashion in Hellevoetsluis.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image