Beheerstichting Sauna Finland

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Beheerstichting Sauna Finland in Capelle aan den IJssel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beheerstichting Sauna Finland? Op Salons.nl lees je alles over Beheerstichting Sauna Finland uit Capelle aan den IJssel.

Adresgegevens:
Beheerstichting Sauna Finland
Rivium Boulevard 152
2909LK Capelle aan den IJssel

Stichting Beheerstichting Sauna Finland is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente CAPELLE AAN DEN IJSSEL of elders in de provincie Zuid-Holland? Beheerstichting Sauna Finland is opgericht in 19831020 (jaar/maand/dag). Er werken 0 werknemers en je kan Beheerstichting Sauna Finland bereiken op: 010-4297029. Beheerstichting Sauna Finland in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 41128268. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beheerstichting Sauna Finland in Capelle aan den IJssel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image