Beja Haarverzorging bij U Thuis

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Beja Haarverzorging bij U Thuis in Valthe? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beja Haarverzorging bij U Thuis? Op Salons.nl lees je alles over Beja Haarverzorging bij U Thuis uit Valthe.

Adresgegevens:
Beja Haarverzorging bij U Thuis
Linderakkers 13
7872PM Valthe

Eenmanszaak Beja Haarverzorging bij U Thuis is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente BORGER-ODOORN of elders in de provincie Drenthe? Beja Haarverzorging bij U Thuis is opgericht in 20060329 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beja Haarverzorging bij U Thuis bereiken op: 06-18266373. Beja Haarverzorging bij U Thuis in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04081207. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beja Haarverzorging bij U Thuis in Valthe.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image