Beleza Tropical Sandra

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beleza Tropical Sandra in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beleza Tropical Sandra? Op Salons.nl lees je alles over Beleza Tropical Sandra uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Beleza Tropical Sandra
Grote Visserijstraat 22B
3026CK Rotterdam

Eenmanszaak Beleza Tropical Sandra is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Beleza Tropical Sandra is opgericht in 20040824 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beleza Tropical Sandra bereiken op: 010-4259609. Beleza Tropical Sandra in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24365912. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beleza Tropical Sandra in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image