Belinda Lichaamsverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Belinda Lichaamsverzorging in Purmerend? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Belinda Lichaamsverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Belinda Lichaamsverzorging uit Purmerend.

Adresgegevens:
Belinda Lichaamsverzorging
Parkstee 213
1446HV Purmerend

Eenmanszaak Belinda Lichaamsverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente PURMEREND of elders in de provincie Noord-Holland? Belinda Lichaamsverzorging is opgericht in 20020924 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Belinda Lichaamsverzorging bereiken op: 0299-434516. Belinda Lichaamsverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37103561. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Belinda Lichaamsverzorging in Purmerend.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image